// require_once 'formhandler/class.FormHandler.php'; ?> Locksley Collective

Welkom bij Locksley Collective

logo Locksley Collective

Woudhuuskes (flexibel & vrij)

Iedereen wil het liefst een eigen huis, crisis of geen crisis. Het liefst vrijstaand. En het kan!

Heel vroeger woonden zelfs de armste mensen in een vrijstaande woning. Weliswaar was deze klein, maar je kon wel om je huis lopen.

Momenteel is een eigen en helemaal een vrijstaande woning een droom van velen. De prijs is echter vaak de drempel.
Wat zou nou mooier zijn om die woondroom te realiseren? Daarom heeft Locksley deze handschoen opgepakt. Wij kunnen een flexibele vrijstaande woning aanbieden vanaf VON 199.000 tot VON 280.000. Dit is inclusief alles (grond en BTW) , de prijs-variatie hangt af van de hoogte van de grondprijs. In het Noorden en Oosten kan net onder de 2 ton dit aangeboden worden, in het midden en westen van het land komt het hoger uit. Daarbij zijn we nog hard aan het studeren om het nog goedkoper te laten zijn. En denk niet dat het een uitgeklede woning is, standaard zit er bijvoorbeeld 3-dubbel glas in in verband met een lage energie-rekening. Het geheel is bovenal flexibel-uitbreidbaar (''mogen we er over 2 maanden 1,5m bij?'') en in 3 maanden sleutelklaar opgeleverd. Tenslotte is er ook nog sprake van de Leekster erfpacht regeling, voor meer informatie hierover zie: www.woneninleek.nl/content/wonen/erfpacht.html. Op deze website (woneninleek.nl) staat tevens allerlei informatie over de woningen.

 

Alerlei architectuurstijlen zijn mogelijk. Van retro met rode baksteen, tot gepleisterd wit modern met een grote glasgevel. Onze enige voorkeur is goede architectuur en goede duurzame bouw. Samen met u kijken we wat UW architectuurwensen zijn. De zogenaamde 'Woudhuuskes' zijn vanaf nu in de verkoop bij de Gemeente Leek opgedeeld in de locaties 'Leek Oostindie' en 'Oostwold'. Inschrijven voor deze projecten kan via onderstaande links.

Leek Oostindie: http://www.nieuwbouw-leek.nl/project/6860/woudhuuske-vrijstaand-leek/

Oostwold: http://www.nieuwbouw-leek.nl/project/6861/woudhuuske-flexibel-vrijstaand-oostwold/

Dit alles in samenwerking met Thuis Makelaars: http://www.uw-thuis.nl/

Hoezo kan dat niet? Informeer gerust! Er zijn echter slechts 16 kavels beschikbaar voor dit project, dus wees er snel bij!

 

Meer info